HR Solutions Services Health Care

Rreth Nesh

 

HR Solutions Services ofron shërbime të konsulencës, dhe Menagjim të Burimeve Njerëzore ku njëri prej funksioneve brenda organizatës është fokusimi në rekrutimin, menaxhimin dhe dhënien e udhëzimeve të personave me përgaditje profesionale adekuate kryesisht në lëmin e shëndetësis.

 

Ne mundësojm punësim në Gjermani për:

 

Infermierë/e,

Mjekë/e,

Përkujdesje për të moshuarit

Vizita/Përkujdesje për të sëmuret në shtëpi

Fizioterapeutë/e

Stomatologji…

 

Shërbimet tona

  • Vend pune në Gjermani
  • Njohje Diplome/Licence në Gjermani
  • Pergatitje dhe perkthim te gjithe dokumentacionit per punesim
  • Shpërngulja, akomodimi, integrimi dhe fillimi i punës në Gjermani bëhet plotësisht i mbikqyrur nga ne.

 


Kontakti

Driton Kelmendi                                                                                                       

Driton.kelmendi@hr-solutions.de

recruiting@hr-solutions.de

Mobil:    +49 173 93 64 146

Telefon: +49 711/36560-225

 

Adresa:

HR Solutions Services GmbH

Scharnhauser Park

Hellmuth-Hirth-Straße 5

73760 Ostfildern

Apliko / Kontakti

Download
Shkarko Modelin e CV në gjuhën Gjermane
CV.doc
Microsoft Word Dokument 66.0 KB
Download
Informata rreth Dokumentacionit dhe Procedures
Info.pdf
Adobe Acrobat Dokument 76.4 KB